Благодарност

Уважаеми родители, учители и съмишленици в лицето на партньорските организации,
Скъпи ученици,
В края на миналата календарна година,  водени от човешкия си стремеж да направим добро и споделим болката на всяко едно семейство, имащо нужда от помощ, училищната общност участва в две благотворителни събития.
По предложение на Ученическия съвет и с подкрепата на Училищно настоятелство се осъществи набиране на средства за учител с тежък здравосовен проблем и ученици в неравностойно положение. Сумата, събрана на бала на гимназията, е в размер на 1000лв. и прес месец декември  беше предадена на колегата.
Слад предварително проучване сред класните ръководители сумата, събрана от благотворителния базар – 1 970,01лв. се предоставя на ученици, чиито семейства имат нужда от подадена ръка и подкрепа.
Две наши ученички за втора поредна година предоставят личните си средства на конкретни възпитаници от училището, а сумата е в размер на 170 лв. Те безрезервно вярват, че е важно да бъдеш част от голямата идея.
С продадените билети от концерта, посветен на патрона на 134. СУ – Димчо Дебелянов, започва събирането на средства за изграждане на бюст-паметник на поета, сътворил най-нежните и вълнуващи елегии в българската литература. Към събраната сума от 1361лв. учителите прибавиха и 218лв., събрани от благотворителна томбола, организирана от г-жа Бека Лазарова.
Сърдечно благодаря на всички за проявената съпричастност към благотворителните събития! Искрено вярвам, че само добрите дела правят живота ни по-стойностен.
Весела Палдъмова