Ден на отворените врати

ПРОГРАМА ЗА ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В

134. СУ „ Димчо Дебелянов“

   Уважаеми родители, предоставяме на Вашето внимание програмата за деня на отворените врати на училището на дата 20.04.2019 година.

Ние ще Ви посрещнем и разведем из училищната сграда, ще Ви покажем класните стаи; ще получите информация за учебните програми на обучение в подготвителните групи, първи клас, първи и втори гимназиален етап; ще се предостави информация за организацията на учебния процес и преподавателския екип; ще се срещнете с учители и ученици и се надяваме да почувствате училищната атмосфера в един съботен ден.

  Денят на отворените врати стартира в 9.00 часа и приключва в 14.00 часа.

  Най – напред ще се срещнем с родителите на най-малките бъдещи ученици, т.е. постъпващите в подготвителните групи.

  Техните родители ще могат да разговарят с ръководство и учители от 9.00ч. до 9.45ч. в зала „Америка за България“, а след това да направят обиколка на училището.

  Ще се радваме да се видим с родителите на бъдещите първокласници, за да предоставим информация на поставените въпроси и представим учебната програма и организацията на учебния ден в начален етап от 10.00ч. до 10.45ч. в зала „Америка за България“.

  Поради големия интерес на родители към профилираното обучение в училището и постъпването на ученици в гимназиален етап, ние сме предвидили представяне на учебните програми отново в зала „Америка за България“ от 11.00ч. до 11.45ч.

  Очакваме ви в училището, чийто приоритети са: осигуряване на модерна образователна среда; сформиране на амбициозен и обещаваш преподавателски екип; търсене и прилагане на нови иновативни практики, които мотивират интереса на учениците към знания в различни научни области.

                                                  Директор: Весела Палдъмова-Ковачева