Униформи

За родителите, които имат възможност да направят поръчките си до края на м. Юни за 1-4 клас и до края на м. Юли за 5-12 клас, предлагаме възможност за отстъпка от общата сума на поръчката в размер на 5%.

За братя и сестри, ученици в училището, при едновременна поръчка за двете (или повече) деца от едно семейство, предлагаме допълнителна отстъпка 5%. Допълнителната отстъпката за братя и сестри е валидна при поръчка над 50.00 лв. за всяко дете.

След 30 юни за 1-4 клас и съответно след 31 юли за 5-12 клас, цените ще се калкулират в поръчките им в базовия им размер от офертата. За братя и сестри, ученици в училището, при едновременна поръчка за двете (или повече) деца от едно семейство отстъпката остава 10% целогодишно при обявените условия.

За да бъдат готови поръчаните униформи за първия учебен ден, желателно е да направят поръчките си не по-късно от 30 юли. Поради натоварения ни график през летния сезон не можем да се ангажираме с изпълнение в срок на единични поръчки, подадени през месеците Август и Септември и те ще бъдат изработени без приоритет.

Униформите може да разгледате в рубрика: За вас/ Унифоми

Работно време с клиенти:

Понеделник – петък – 9’00 – 19’00 ч.

Събота 9’00 – 15’00 ч.