В очакване на Коледа и Ханука

Уважаеми родители и ученици,

През месец декември в нашето училище ще бъдат проведени редица интересни събития и инициативи. И защото ние вярваме в чудеса, ще се опитаме да ги сътворим.

Ние заедно ще празнуваме в името на доброто, на щастието да дариш, на желанието да помогнеш и накараш някого да се усмихне.

С мисъл за помощ и съпричастност към хората от приюта на отец Иван на дати 9-10. 12 /понеделник и вторник/ ще се събират необходимите продукти по класове.

На 11.12 /сряда/ ще бъдем гости на концерт под надслов „Песен за доброто“, който ще се проведе в салона на етаж 1 от 13.00 ч., организиран от Диана Недева – учител по музика.

С вълнение очакваме традиционния за нашето училище конкурс Голямото четене. Тази година събитието ще се проведе в зала Америка за България на 12.12 /четвъртък/ от 12,30 ч. Очакват ни приятни изненади от наградния фонд на Училищно настоятелство. А всички ще се забавляваме със спектакъла, поставен от Цвета Лашкова.

Тази година Ханука е в периода от 22.12 до 30.12. 2019 г., но ние ще се подготвим за празника преди това. На 13.12 /петък/ в салона на етаж 1 от 15.00 ч. ще се забавляваме с разказани и изиграни истории от учителите по иврит и учениците.

На 19.12 /четвъртък/ учениците и учителите от гимназиален етап ще танцуват, пеят и ще се забавляват на своя бал – Коледука. В основата на инициативата е Ученическият съвет към 134.СУ, със съдействието на Надя Цветкова. Благодарим на Организацията на евреите в България „Шалом“, за предоставената възможност благотворителното събитие да се реализира в зала Йерусалим на Еврейския дом от 18.30 ч.

Училищното настоятелство традиционно организира благотворителен Коледен базар на 20.12 /петък/ от 9.00 до 12.00 часа в салона на етаж 1.

Всички – родители, ученици, учители ще се включат с кулинарни умения и ще се раздават от сърце за благотворителната инициатива. Елате, за да опитаме заедно от кулинарните изкушения, да се повеселим и заедно да направим празниците, вълнуващи за децата.

Благодарим на колегите: Надя Пачилова, Наргис Бояджиева, Ани Стоянова и всички, които се включиха с желание, за да ни зарадват с празничната украса в училище!

И всичко това в името на чудото: ДОБРИНА!