Да помогнем на една мечта да стане реалност

Уважеми родители,

Искрено вярвам, че пътищата, които ни свързват е бъдещето на нашите ученици, които с времето ние, учителите, приемаме за наши деца. В посланията към тях, винаги се опитвам да ги докосна с думите, че човек е толкова голям, колкото са неговите мечти; че животът е път на стремеж към високи мечти и никога не трябва да се отказваме от тях.

Рая Радева (Raya Radeva) е бивш възпитаник на 134. СУ, отлична ученичка, слънчево момиче със силен и борбен характер. Нейните артистични прояви впечатляват и ни карат да бъдем по-щастливи, докосвайки се до таланта ѝ.

Рая е приета в Университет: IAB Barcelona (Институт по изкуствата Барселона), филиал на Liverpool John Moores University, специалност- Музикален театър.

Недостигащата сума за нейното обучение е 7 690 лв. Банковата сметка, на която може да бъде преведена сумата в помощ на нейното следване е:IBAN: BG49UNCR70001524036610

Рая сподели, че е избрала този университет заради качеството на обучението и възможностите за развитие. Специалността е рядко предлагана в европейските университети, но в Института по изкуствата Барселона се прилага британския модел на обучение за Музикален театър, а преподавателите са най-добрите английски специалисти в съответната област. Завършилите студенти участват в представления на West End и Broadway- центърът на Мюзикъла. Мечтата на Рая е постижима, но нека и помогнем!

Желанието и е да се върне в България и продължи своето професионално развитие на сцената на родния музикален театър.В посочените линкове можете да се запознаете с изявите на Рая и да прецените дали ще желаете да я подкрепите.

https://youtu.be/vRL5htfPiQU

https://youtu.be/oKl0vj8Use0

https://www.instagram.com/raya_radeva/

Весела Палдъмова, директор