Училищен транспорт

Уважаеми родители,

При неплащане на вноските за транспорт в сроковете, упоменати в индивидуалните договори учениците няма да ползват услугата от следващият ден!

Училищното настоятелство при 134. СУ “Димчо Дебелянов” сключва с фирма „Нов пламък – НП“ ЕООД рамков ДОГОВОР ЗА ТРАНСПОРТ на учениците за учебната 2023/2024 г. със следните параметри:

1. Цена на транспортната услуга за 1 дете в две посоки.

2. Цена на транспортната услуга за 1 дете в 1 посока (само сутрин или само следобед).

4. Цената за второ и всяко следващо дете от семейство, когато транспортът се ползва в две посоки отстъпката за него е 40% от цената.

5. Кварталите  Банкя, Иваняне, Божурище, Волуяк, Требич, Мрамор, Бенковски, Чепинци, Долни Богоров, Кривина, Бусманци, Казичене, Димитър Миленков, Абдовица, Горубляне, Герман, Панчарево, Кокаляне, Бистрица, Железница, София Парк, Малинова долина, Владая, Мало Бучино и други с подобна отдалеченост ще са извън стандартната цена, като тя ще бъде определяна в индивидуалните договори с родителите.

6. При пропускане на срока за подаване на заявка (31.08.2022 г.) цената се завишава с 10%

7. При промяна на адрес след първоначално обявения в началото на учебната година цената се завишава с 10%.

8. Eднократна сума за издаване на карта за транспорт – 5 лв. на дете.

9. Eпизодично ползване на услугата – 15.00 лв. (пенайсет лева) с вкл. ДДС за всеки път на ползване, като заявките се правят предварително в транспортната фирма.

Фирма “Нов Пламък – НП” ЕООД ще представи индивидуален маршрут за всяко дете. Режимът на прибирането ще бъде в зависимост от приключването на учебните часове (следобед). Учениците до пети клас ще бъдат съпровождани до адреса от надежден придружител. Транспортът е от врата до врата.

Заплащането ще се извършва към фирмата-превозвач на 4 равни вноски по два начина:

1. В брой в офиса на фирмата на адрес: гр. София, ул. „Софроний Врачански“ № 53
или
2. по банков път в „ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА” АД

IBAN: BG 53UBBS80021036229740 – в лева BIC: UBBSBGSF

Основание: транспорт на: (името на детето) – І вноска (до 31.08. 2023 г.).

Всеки родител трябва:

1. да подаде заявка по електронен път за ползване на транспорта най-късно до 31.08. 2023 г. на е-mail: novplamak@abv.bg задължително с копие до: un134@abv.bg

2. да сключи индивидуален договор за превоз на детето си с фирмата-превозвач „Нов пламък – НП“ ЕООД на място в офиса на фирмата, на базата на РАМКОВИЯ ДОГОВОР ЗА ТРАНСПОРТ НА УЧЕНИЦИ, сключен между „Нов пламък – НП“ ЕООД и Училищното настоятелство при 134 СОУ.

Изтегли ЗАЯВКА ЗА ТРАНСПОРТ

За контакт с фирмата – превозвач „Нов пламък – НП“ ЕООД

Ели Величкова – тел.: 0899 960 670

ЗАБЕЛЕЖКА: Информация за цените, за рамковия договор, за индивидуалния договор и за конкретните параметри по изпълнение на услугата всеки родител може да получи на посочените телефон и имейл.

ВАЖНО!!!

Дати за плащане:

Първа вноска      31.08.2023 г.

Втора вноска      30.11.2023 г.

Трета вноска       31.01.2024 г.

Четвърта вноска 31.03.2024 г.

За всички въпроси, проблеми и спорове, възникнали при заявяването и ползването на транспорта, моля не влизайте в пререкания с превозвачите и придружителите. Свържете се с председателя на Училищното настоятелство Маргарита Левиева по всяко удобно за вас време на телефон: 0878 777 189 или на e-mail: un134@abv.bg

На 15 септември след официалното откриване на учебната година каним всички родители на деца, за които е заявено ползване на транспорт, в големия салон на 1 етаж на училището, където фирма “Нов Пламък – НП” ЕООД ще представи както маршрутите, така и придружителите по тях. Ако има извънредни обстоятелства, свързани с COVID мерките, родителите ще бъдат уведомени за начина на информиране по отношение на маршрутите.