Благотворителна акция и благотворителен пролетен бал

Уважаеми учители и родители,

скъпи ученици от 134.СУ,

Учениците от Ученическия парламент към Националния учебен комплекс по култура – Горна баня се обърнаха към нас с молба за участие в кампанията по набиране на средства за животоспасяваща операция на Самуил Владимиров, техен съученик и приятел.

Самуил вече е опериран успешно в клиника, гр. Хановер. Нашата благотворителна акция е предназначена за осигуряване на средства за провеждането на следоперативна терапия, а тя няма да бъде лека.

Самуил е само на 17 години, отличен ученик, тренира активно баскетбол, обича приятелите и семейството си. Едно силно момче с големи мечти и очаквания от живота.

Нека помогнем на едно семейство да съхрани вярата в човечността.

Нека помогнем на Сами да се върне в училище и спортната зала.

Ученическият съвет на 134.СУ организира благотворителен пролетен бал за учениците от гимназиален етап под надслов „ Пъстри като пролетта в името на живота”.

Поздравления за учениците ни, защото за пореден път доказаха, че са наши възпитаници и са готови да се отзоват на всеки зов за помощ.

Уважаеми родители, на дати 21. И 22.03., по време на родителските срещи в училище, ще бъде оставена благотворителна кутия. Моля, всеки един от Вас, който се чувства съпричастен към идеята го направи.

Сърдечно благодаря на всички наши родители и бивши възпитаници, които без колебание или оправдание се включиха в благотворителния бал на гимназията на 23.03., петък.

Ученическият съвет изказва благодарност на госпожа Бека Лазарова за предоставената възможност, събитието да се проведе в осигурената зала.

Искрено вярвам, че добрите дела правят живота ни по-стойностен.

Весела Палдъмова, директор

Банковата сметка, на която могат да се направят даренията, е: BG65CECB97901004227500 – Боряна Владимирова. PayPal акаунт b.vladimirova@abv.bg Boryana Vladimirova

Ето и информация за Сами в пресата:

https://trafficnews.bg/bulgaria-obshtestvo/mezhdu-zhivota-i-smartta-18-godishno-momche-se-nuzhdae-97426/