Г-жа Весела Палдъмова-Ковачева е удостоена с приза Директор на годината – 2023

Г-жа Весела Палдъмова-Ковачева е удостоена с приза Директор на годината – 2023 в седемнадесетия Национален конкурс „Директор на годината“ на Синдиката на българските учители!

Отличието бе връчено на специална  церемония по награждаването с участието на над 300 представители на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ), Министерството на образованието и науката (МОН), академичната общност и общинските администрации.

Наградите бяха обявени от председателя на СБУ д-р Янка Такева, а връчени от екипа на МОН, представен от д-р Емилия Лазарова и Мариета Георгиева – заместник-министри на образованието и науката, и г-жа Албена Михайлова, главен секретар на МОН.

Наградата е най-високата оценка за сътрудничеството на ръководството на  134. СУ „Димчо Дебелнов“-ORT School с училищния екип и открито признание за делата на всички, които мъдро и с любов променят образованието в страната.

В училището присъстват три синдикални организации, с които г-жа Палдъмова винаги е намирала най-добрия подход за успешна и спокойна работа.